Studio‑ux vertaalt jouw vraag in een responsive en vindbare website. Vorm volgt visie. Je verhaal en je bezoeker zijn uitgangs­punt voor een relevante en onderscheidende website.

Studio‑ux vertaalt jouw vraag in een responsive en vindbare website. Vorm volgt visie. Je verhaal en je bezoeker zijn uitgangs­punt voor een relevante en onderscheidende website

Diensten

 

Studio-ux helpt met advies, ontwerp en bouw van je website. Uiteraard wordt je site responsive en zoekmachine geoptimaliseerd (seo). Je kunt terecht voor nieuwsbrieven, voor google advertising (sea) en voor een webshop. We werken voor zzp-ers, het mkb en ontwerpers. Samen met de klant en professionals in ons netwerk ontwikkelen we overtuigende websites. Schrijvers, strategen, filmmakers en illustratoren, samen werken we aan het succes van jouw bedrijf.

 

 

Advies

Elke site begint met een goed gesprek, dat bedoeld is om elkaar beter te leren kennen, maar vooral om te verkennen voor wie we de site maken. Wie is de doelgroep? Wat valt er te halen voor de bezoeker? Hoe overtuigen we hem of haar van jouw product of dienst? 

 

Ontwerp

Vorm volgt visie. Visie op je bedrijf. Visie op de bezoeker. In het ontwerp zijn de identiteit en de waarden van je bedrijf zichtbaar. Met het ontwerp onderscheid je je van de concurrent en toon je de kwaliteit van je bedrijf. Het begeleidt de bezoeker van twijfel naar conversie. Het design overtuigt dat de klant bij jou moet zijn. Wij maken websites die bijzonder zijn maar in de eerste plaats goed werken.

Bouw

Studio-ux verzorgt de bouw van je website. Uiteraard is de site responsieve en zoekmachine geoptimaliseerd. We gebruiken Concrete5 of Wordpress. Hiermee kun je zelf eenvoudig de site beheren. Na oplevering van de site volgt een korte uitleg van het cms en daarna kun je zelf pagina’s toevoegen, teksten aanpassen of foto’s en filmpjes plaatsen.

Studio-ux is geen provider maar wil wel aanspreekpunt zijn voor hosting, zodat je éen aanspreekpunt hebt voor webhosting, domeinen, ssl-certificaten en e-mail.

Seo

Search engine optimalisatie (Seo) is de kunst van het gevonden worden. Studio-ux zorgt ervoor dat zoekmachines je site probleemloos kunnen indexeren. We geven advies over het schrijven van teksten die relevant zijn voor de bezoeker en vindbaar in google.

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief is de perfecte manier om contact te blijven houden met je klanten. Om hen op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe leads te genereren. Studio-ux helpt met het inrichten van mailchimp. Het ontwerp van de nieuwsbrief, het importeren van contacten, aanmaken van groepen en segmenten. Het integreren met je website.

Webshop

Een webshop beginnen is voor veel mensen een grote wens. Voor anderen is het een overlevings strategie tijdens de Coronacrisis. Gelukkig kan dat al heel eenvoudig. Studio-ux helpt u met de keuze van webshop software, Het bouwen van de shop in je eigen huisstijl. Inrichting van producten, collecties en betaalmogelijkheden. Studio-ux heeft ervaring met Shopify en Woocommerce.

Ontwerpers

Studio-ux helpt werkt graag met en voor ontwerpers. Niet alle ontwerpers hebben evenveel kennis van online zaken. Hoe maak je een ontwerp dat er goed uit ziet op een Imac met een 27” scherm maar ook op een mobiele telefoon? Raakt de bezoeker de weg niet kwijt in de site? Wat wordt de structuur van een site en hoe breng je de bezoeker bij de conversie doelen? Wat zijn de beperkingen en de kansen in de techniek? Studio-ux adviseert ontwerpers bij ux-vragen en bouwt aangeleverde website ontwerpen.